Nu är det påsk

Tro nu inte att påskliljorna blommar så här vackert just nu utmed min promenadväg. Bilden är från förra året och tagen i maj. Men påskliljor hör påsken till ändå. För mig är gult just påskens färg även om jag vet att många förknippar påsken med pastellfärger – ljusblått, ljusgrönt, rosa och pastellgult.

Nu får jag önska er några trevliga dagar oavsett om er påsk är gul eller mer allmänt pastellfärgad. Här blir det läsning och familjesamvaro och lite god mat. På tisdag återkommer jag med en tisdagstrio som vanligt.

GLAD PÅSK!

7 kommentarer på “Nu är det påsk

  1. Våra påskliljor har bara små knoppar… tänkte plocka in en bukett, igår kom det lite snö, några minus idag. Inte ett enda ägg på Willys, vi har några.
    Fikade med Klimakteriehäxan i veckan.
    Min blogg tar inte direkt påskledigt 🐥🐇🐓

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s