Att få bokhyllan att räcka till

Vi gjorde en stor utrensning av böcker hösten 2018. Vi köpte också två bokhyllor. På så sätt fick alla våra böcker plats och vi fick även växtutrymme. Men nu när vi närmade oss hösten 2020 hade det börjat bli trångt igen. Ändå var skillnaden stor den här gången eftersom böckerna nu är ordnade och vi vet vad vi har. Ja, ungefär.

Men vad skulle vi göra åt dagens situation? Jo, i hallen har vi en bokhylla som vi inte har använt till böcker utan istället till paraplyer, vantar, halsdukar, reflexer, solhattar och annat som råkar hamna där. Inte behöver vi tre hyllplan till detta när vi också har ett stort skåp i hallen, tänkte vi och så lyfte vi dit alla John Dickson Carr-deckarna och alla böckerna av Stig Trenter. Här ovan ser ni var Trenterböckerna stod tidigare.

Och nu har vi lite växtutrymme igen som jag har fördelat så att det finns lite extra plats på varje hylla. (Ja jag har jobbat på bibliotek.) Det känns så skönt att titta på bokhyllorna och veta att vi kan stoppa dit lite till. Vad vi gör när det blir fullt igen är en framtida fråga.

2 kommentarer på “Att få bokhyllan att räcka till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s