Tisdagstrion – Bäst hittills i år

Det här var inte svårt. Hur lätt som helst att välja ut de tre bästa som jag har läst i år. Jag brukar inte slösa med femmor, men de här tre böckerna har fått full pott.

Min kamp (1) av Karl Ove Knausgård som jag precis nyligen läste.

Människornas jord av Pramodeya Ananta Toer.

Och Klubben av Matilda Gustavsson.

Eftersom jag har skrivit om alla tre har jag länkat till mina inlägg.

Om du tittar in hos Ugglan& Boken så får du veta vilka böcker andra bokbloggare tyckte var bäst hittills i år.

30 kommentarer på “Tisdagstrion – Bäst hittills i år

  1. Jag har varit lite tveksam till Klubben, kanske tänkt att den inte är så relevant här på den finska sidan av Bottniska viken, men en av låntagarna på biblioteket där jag jobbar menade att det inte spelar någon roll och att boken är väldigt bra.

    Gilla

  2. Det här är ju spännande… Min kamp höll på att ta död på all min läslust när jag läste den och du har den i topp. Det är intressant när man tycker så olika 🙂

    Gilla

  3. Klubben har jag också. Och Människornas jord är ju fantastisk. Jag ser fram emot del 3 och 4, åtminstone en ska jag väl hinna klämma när månadens språk är indonesiska. Knausgård velar jag lite om. En vacker dag läser jag den nog.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s