Läste jag mer av Anne Swärd?

Ja visst gjorde jag det. Efter att ha skrivit inlägget om att jag ville läsa mer av henne förra sommaren har jag läst de tre romanerna som som återstod. Faktum är att jag inte bara valde att koncentrera mig på henne på grund av att jag hade uppskattat Vera och Jackie, utan också därför att antalet romaner hon har skrivit hittills inte var så många. Jag tänkte att det inte skulle vara så svårt att läsa alla. Man ska göra det lätt för sig själv ibland.

Anne Swärds fem romaner kan jag varmt rekommendera.

Anne Swärd har skrivit mycket annat också men eftersom jag främst är romanläsare valde jag att koncentrera mig på dem. Jag kan rekommendera inte bara böckerna i sig utan också att läsa mer av en författare, att tränga in i ett författarskap, att lära känna hens teman, ton och sätt att skriva, och att uppleva hur författarskapet utvecklas. Jag kommer att göra det fler gånger.

3 kommentarer på “Läste jag mer av Anne Swärd?

  1. Har just läst Vera av Anne Swärd, ser att jag har många kvar att läsa av henne. tack för alla fina boktips. Har själv lagt ut ett på min blogg, där jag själv är med och skriver i boken.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s