Augustprisprojektet – vad gav det?

Detta är alltså de åtta Augustprisvinnare som jag inte hade läst. Det blev ett bra projekt att läsa dem. Största läsglädjen gav Tecknens Rike och Osebol. Det är faktiskt de två böckerna som har fastnat mest i mitt sinne. Men alla böckerna är läsvärda, Sorgegondolen inte minst. Osebol och De kommer att drunkna i sina mödrars tårar hade jag nog läst ändå eftersom de är så nya vinnare och Johannes Anyurus bok hade jag redan på min läsvagn. Men de andra hade jag kanske aldrig läst och då hade jag gått miste om en hel del.

Nu känns det bra att vara uppdaterad och det blir spännande att se vilka som blir nominerade till Augustpriset i år, om det är några som jag redan har läst. Här nedan finns en lista över de åtta böckerna med länkar till mina inlägg.

5 kommentarer på “Augustprisprojektet – vad gav det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s